Bloso Oosterzele

Zaterdag 24 september reden NosTech-bikers Stijn en Kim richting Oosterzele om er de Bloso-route te verkennen. Het werd de Groen-Blauw-Rode lus, goed voor 39km. De eerste 2km zuiver op GPS-track gereden, geen pijltjes te bespeuren, ofwel goed weggestoken, ofwel helemaal verschenen. Na 13km voornamelijk road en kerkwegels, begon de tocht dan toch wat MTB-vorm te krijgen. Jammergenoeg grotendeels dankzij wegenwerken waarbij het asfalt verwijderd was. Meermaals voorgehad dat de MTB-route niet overeenkomt met de GPS-track (die van de bloso-site is afgehaald). Uiteindelijk wel steeds terug op het juiste parcours gekomen. Naar het einde toe werd de tocht beter, met onder andere single-tracks in het bos. Het tekort aan pijltjes werd op één plaats gecompenseerd met een oversized verkeersbord. Kortom, de tocht is geen aanrader en moeilijk te doen zonder de GPS of stafkaart.

Comments are closed.