VTT Astene-Deinze

Zaterdag 5 november verkende een van de NosTech-bikers de toertocht van WTC Walter Goderfroot , te Astene-Deinze. Omstreeks 10u stond hij aan de start. De tocht nam een aanloop doorheen een parkje, en ging via het asfalt naar de eerste singletrack. Na een vijftal kilometer werd het menens met een serieus stuk off-road – wat een wielzuigende grond, als dit de komende 45km nog zo is! Na deze sompige passage echter, werden er nog enkele droge stukken off-road (met uitzondering van een 20m modder) en iets te veel asfalt onder de wielen geschoven. Aan een vlot tempo naar de aankomst, waar een geïmproviseerde afspuitstand ter beschikking stond. Deze tocht is, mede door een matige bevoorrading en de zwakke afspuitvoorziening, een alternatief als er geen andere toertochten zijn die dag.

Comments are closed.