Sint-Maartennachttocht Erembodegem

20111117-210701.jpgOp 10 November was het alweer zover, ondertussen reeds goede gewoonte trouwens, de 3e editie van de Sint-Maarten nachttocht van Erembodegem. Hoewel, de start lag dit jaar aan de sporthal van Affligem. Maar ook dit jaar kon deze tocht ons bekoren. We kozen deze keer voor de 45km (althans dit stond op het einde op onze teller). De tocht was over het algemeen een vlotte tocht met toch wel een 320 hoogtemeters, deels door het heuvelende Affligemse landschap. De tocht was bij matige verlichting meer dan technisch genoeg, en het was dan op bepaalde plaatsen wat opletten. Verder waren op de tocht zelf nog steeds de vertrouwde zaken aanwezig, zoals tijdig wat snelle suikers met de ‘lieve-vrouw-snoepjes’, de bevoorrading was voldoende en in het teken van de Sint, en natuurlijk vlak voor de aankomst ook nog de jenever. Op de parking en in de kantine was het volk vrij matig anwezig, maar op de tocht zelf reden er toch wel steeds wat bikers voor en achter, wat de sfeer op het parcours zelf ook wat aangenamer maakt natuurlijk. De après was ook in orde met de bbq-hotdogs en dit onder begeleiding van de gepaste liedjes natuurlijk. Op naar volgend jaar, zou ik zeggen!

Comments are closed.