VTT Alphen

Zoals mijn collega-NosTechers en ikzelf onlangs ondervonden in de VTT van Chaam, ligt net over de grens een paradijs aan singletracks. Dus zondag 13 november in alle vroegte door een mistlandschap koers gezet richting Alphen bij onze noorderburen. Aan de inschrijving was het al een gezellige drukte. Eenmaal ingeschreven voor de 45km de tocht aangevat. De startplaats achter ons gelaten, reden we over een fietspad en vervolgens een veldweg in, recht naar de bossen en singletracks. Na 25km draaien en keren, en zanderige stukken, aan de bevoorrading aangekomen. Soep om op temperatuur te komen, een suikerwafeltje en terug verder. Er volgde opnieuw een bevoorrading, daar gekozen voor de kortste weg naar de aankomst, daar het vrouwtje thuis ziek te bed lag. De afspuitstand links laten liggen en snel huiswaarts.
Deze tocht staat alvast ingepland voor volgend jaar!

2 comments

  1. NosTech zegt:

    Dus de streek is daar echt wel goedgekeurd, ale? 🙂
    Hadden ze daar ook müslibollen? 😉

  2. Stijn zegt:

    Geen bollen te zien. Wel lekkere soep mee ballekes.
    Zeer schoon parcours, beetje zoals Chaam. Maar al te veel volk die het daar al kent.