Toertocht Baasrode

BevoorradingOp zaterdag 19 november zijn we met 3 leden van start gegaan aan De Vliet in Baasrode. NosTech kon uiteraard niet afwezig zijn bij deze tocht op eigen bodem. We waren vertrokken voor de 40km. De tocht begon vrij rustig weg uit het centrum doorheen de bekende off-road stukken waar er vrij goed kon doorgereden worden. Van Baasrode, via Lebbeke en Sint-Gillis, begaven we ons naar Grembergen waar de bevoorrading ons opwachtte vlak naast de Schelde. De mogelijkheden van Grembergen en de stukjes naast de dijk werden ten volle benut en dat konden we alleen maar toejuichen! 20111123-145620.jpgVanaf Grembergen gingen we richting Hamme uit via de heel sompige grasdijken. Vervolgens kwamen we naast de N41 aan de laatste splitsing en toen toch maar beslist om voor de 50km te gaan. 1 lid heeft toch voor de 40km gekozen omwille van het feit dat er nog wat gerecupereerd diende te worden van een ziekte. Het laatste stukje bleek inderdaad nog een pittig gedeelte te zijn, zoals vooraf aangegeven. Deze tocht is ons heel goed bevallen, de organisatie wist het maximum uit de streek te halen en bleef hierbij ook nog eens in de hele directe omgeving. Deze tocht staat zeker en vast op onze kalender van volgend jaar!

Comments are closed.