Sunparks Weekend te Mol (Zaterdagtocht)

Met een delegatie van 3 bikers vertrok Team NosTech op zaterdag 26 november richting Sunparcs te Mol. Op weg naar de Kempense Meren zagen we al heel wat bikers langs de kant van de weg het asfalt verteren. Snel parkeerplaats gevonden, fietsen afgeladen en naar de inschrijving. 7km (!) later mochten we eindelijk de steenweg verlaten om de bossen in te draaien. We kwamen onmiddellijk op de Bloso-route terecht. Kan gebeuren. Maar enkele bochten later hadden we door dat het geen toeval was. Het hele parcours liep helemaal gelijk met de Bloso-route! De kleine toer was enkel de rode lus, de lange tocht volgde zowel de rode als de groene pijlen. Onbegrijpelijk dat een MTB-weekend georganiseerd wordt, op basis van een bestaande route. De bevoorrading was al niet veel beter. Er was niet eens sportdrank voorzien! Na wat plat water achterover te slaan, reden we terug naar het vakantiepark waar een uitstekende afspuitstand ons stond te wachten. Kortom: ontgoocheld in de organisatie, verrast door de Bloso-route.

Comments are closed.