VTT Knokke-Heist

Zondag 18 december organiseerden de Wackyracers hun tweede tocht. 2 NosTechbikers vertrokken met de auto in winterse neerslag, om onder een heerlijke winterzon in Knokke-Heist de tocht te gaan verkennen. Ellenlange modderstroken waren een ware krachtmeting. Kilometerslange grasdijken konden gelukkig omzeild worden via een evenwijdiglopende off-roadstrook. De tocht was pokkezwaar maar een paar keer op een jaar moet je fiets dubbel zo zwaar wegen bij de finish. En dit was deze tocht zeker het geval! Jammergenoeg liep de 42km niet langs de beloofde duinenpaden en was er ook niks te merken van de eenmalige doortocht door het Zwin.Maar met een tiptop-organisatie, lekkere bevoorrading, hoopgevende sterrenbordjes (met lengte en moeilijkheidsgraad van de strook), een hoog off-roadgehalte en als kers op de taart het speelmoment in het koningsbos, was dit een vermoeiende, maar zeer aangename tocht.

Comments are closed.