VTT Koksijde

Op zondag 26 februari 2012 organiseren de sportdienst en de sportraad van Koksijde in samenwerking met de sportdienst van De Panne voor de 18de keer een unieke mountainbiketoertocht met omlopen van 35 en 47 km.

Men kan inschrijven en starten van 8.30 u tot 13.30 u in de sporthal (zaal voor vloersporten) in Koksijde-Dorp. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro (verzekering inbegrepen). Inschrijven kan enkel de dag zelf.

Er zijn twee bevoorradingen voorzien en elke deelnemer krijgt één lot voor de gratis tombola met een prijzenpot van 7.500 euro. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar en er is mogelijkheid om de fiets te reinigen aan de bikewash.
In 2011 mocht de organisatie 1143 bikers deelnemers ontvangen.

Wie niet in het bezit is van een mountainbike kan er een huren bij de plaatselijke fietsenhandelaars

Comments are closed.