VTT Roosendaal (THORrunners)

Op zondag 18 maart organiseerde de roparunclub de THORrunners Roosendaal hun eerst mountainbiketocht. Team NosTech ging op verkenning. Er was keuze tussen de afstanden 25km en 45km. Voor een van onze bikers was dit de eerste rit sinds een blessure dus zou zij de 25km rijden en de andere NosTecher 45km. De (eerste) splitsing viel echter al na 4km, waardoor de keuze toch op 45km viel. Het waren alleen nog maar brede zandpaden geweest. Deze leidden ons, samen met de ontelbare seingevers, richting Rucphense heide waar we een kort voorsmaakje kregen op wat de streek ons zou bieden. Later kwam er een afwisseling tussen technische singletracks in de bossen en de heide, en brede zandpaden ‘om te recupereren’. Af en toe kwam de zon erdoor wat de tocht des te mooier maakte. De bevoorrading kwam na 30km best wel laat. Desalniettemin een leuke bende daar. Na wat limonade-zonder-prik, wat Sultanakoekjes en een banaan, sprongen we terug op de fiets om de laatste zuchten uit ons lijf te persen. Bij aankomst kregen we nog een heerlijke tomatengroentensoepje. Het was een prachtige tocht, met een hoog off-road percentage, vriendelijke organisatie en goeie bepijling. En dat voor een eerste tocht, chapeau!

One comment

  1. NosTech zegt:

    Toeme, heb ik limonade-zonder-prik moeten missen of wat? 😛
    Maar klinkt wel positief, en ik wist het niet dat het hun eerste tocht was ook. Staat op de lijst voor volgend jaar zeker? 🙂