Toertocht Zele

Na enige tijd nog eens met 3 vertrokken aan de startstreep (en ook voltallig de eindstreep bereikt 😉 ) op 8 april rond half 10 en dit aan het voetbalplein van Tor Veldeke te Zele.
Het was een tocht in eigen streek, dus er zaten vrij veel bekende stukken in. Maar over het algemeen was dit zeker een geslaagde toer. De organisatie is er in geslaagd een mooie toer aaneen te knopen in de streek van Zele, Overmere, Uitbergen, Berlare, … . Er werd hierbij handig gebruik gemaakt van de bloso-route, maar dit nam zeker niet de overhand en was een mooie aanvulling om van de ene streek naar de andere te geraken. Het parcours lag er heel goed berijdbaar bij, enkel de grote afstand van 60km was ingekort tot 50km omwille van de sigma signalisatie. We hebben dan ook gekozen voor de grootste afstand.
Het weer zat ook heel goed mee, enkel wanneer we de tent verlieten na de apres-bike waren de hemelsluizen geopend.
De bevoorrading was ook in orde water, energiedrank en cola waren ter beschikking samen met allerlei suikerrijke versnaperingen. Voor ieder wat wils dus.

Comments are closed.