VTT Kalmthout

Zondag 18 november 2012
Antwerp ATB Team & Scouts Kalmthout
Stephan Aerts Classic

Vertrek:
Gitok
Heuvelspad
Kalmthout

Afstanden:
35-48-63km

Startuur:
8u-10u30

Extra:
Deze tocht bestaat al sinds 1992 en mag dan ook zeker een klassieker genoemd worden.Zoals steeds krijgt U een prachtig parcours voor de wielen in de grensstreek van Vlaanderen en Nederland. Het grootste gedeelte van de tocht gaat door Nederland. Na een korte aanloopstrook over de weg (om op te warmen) krijgen jullie de ene singletrack gevolgd door de andere zandstrook te verwerken. Deze tocht bevat het mooiste wat deze streek te bieden heeft.Gratis koffie bij inschrijving, een uitgebreide bevoorrading onderweg.
Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf uw afstand samen te stellen door het al dan niet nemen van de verschillende lussen. Het parcours blijft bij alle weersomstandigheden berijdbaar. Er werden weer enkele wijzigingen aan het parcours aangebracht!
Gratis koffie bij inschrijving.
Bevoorrading met warme soep. Uitgebreide après bike met Westmalle van ’t vat en overheerlijke broodjes gebakken worst en spek.

Comments are closed.