VTT Mol-Galbergen

Zaterdag 1 december
WTC Wielervrienden Mol Galbergen
Galbergentocht

Vertrek:
Atheneum Het Spoor
Leenhofstraat 33
Mol-Galbergen

Afstanden:
25-32-40km

Startuur:
10u-14u

Extra:
Onze tocht vertrekt in het Atheneum Campus “Het Spoor” richting bossen van de Galbergen. Vanaf de Galbergen gaat het door het gebied van Ginderbuiten met ook prachtige boswegen. Uitkomend op de Simonse Brug gaan we links de bossen van de kiezelweg in richting Zilverstrand waar we via een mulle zandstrook naar de uitgang rijden en daar de kiezelweg oversteken om door de bossen naar de oversteek van de ring (lichten) te rijden. Hier gaan we naar de Rauwse statie om door de bossen het Balense traject te bereiken. Na dit traject ligt de bevoorrading. Hierna gaat het via het Kempisch Kanaal naar het gehucht Het Heike waarna we terug in de bossen belanden van de Berkenbossen. Vervolgens komen we terug aan de Simonse Brug die we over en onderdoor rijden naar Sluis om zo via de Galbergen terug toe te komen op de Campus “Het Spoor”.

Comments are closed.