MTB Halloweentocht Zele

Naar jaarlijkse gewoonte van start gegaan op deze sfeervolle nachttocht. Parcours was afwisselend en niet al te technisch en was mooi uitgestippeld in eigen streek. Bevoorrading was top qua animatie, zeker het binnen rijden onder de grote verlichte spin. De keuze van middelen om weer op krachten was wel eerder beperkt, maar er was voor ieder wel iets aanwezig. Onderweg veel bikers met materiaalpech gezien, maar zelf zijn we er gelukkig gespaard van gebleven. Hele leuke tocht alweer, alleen jammer dat er op het einde (een kilometer voor het einde) bordjes ontbraken, zodat iedereen daar op dezelfde plaats bleef rondrijden en zoeken. We hebben dan maar beslist om op gps terug te rijden. De bepijling zelf was wel steeds goed aangegeven en ook bordjes waren heel goed zichtbaar dankzij de fluorescerende pijl. Op naar volgend jaar, zou ik zeggen!


Comments are closed.